DEĞERLER EĞİTİMİNDE ÜÇÜNCÜ OLDUK

22.03.2017 850

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünce 2012-2013 eğitim-öğretim yılından itibaren ilimiz genelindeki okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde bulunan öğrencilere temel insani değerleri kazandırmak amacıyla uygulanan ve kısa adı EDEP olan Eğitimde Değerler Eğitimi Projesinde dereceye giren okullar ile öğrenciler başarı belgelerini ve plaketlerini törenle aldı.

Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Topal, okul idarecileri,öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, dereceye giren öğrencileri tebrik etti ve başarılarının devamını dileyerek konuşmasına son verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Proje kapsamında dereceye giren okullara ve öğrencilere ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ve Şube Müdürü Hasan Topal tarafından verildi.

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında Karaman merkezde okul öncesi, temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında bulunan öğrencilere; milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerler bilinci ve kültürü kazandırmak amacıyla uygulanmakta olan “Eğitimde Değerler Eğitimi Projesi” kapsamında Ocak ve Şubat ayı değeri olan “Vatanseverlik” konusunda yapılan faaliyetler arasında okulumuz liseler alanında okulumuz üçüncülüğü elde etti.

Okul Müdiremiz Fahriye ÖZKAN ilk kez yer aldığımız proje kapsamında elde ettiğimiz dereceden dolayı emeği geçen Hasan ERKAN,Abdulkerim ÖZCAN,A.Furkan ŞAHİNKAYA,Onur BARUT,Birhan TÜRKSAL ve Mehmet BAYLAV hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür etti.

22-03-201722-03-201722-03-201722-03-201722-03-201722-03-2017