LİSE TANITIM GÜNLERİ

LİSE TANITIM GÜNLERİ

12.11.2016 961

Karaman Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından 8. sınıf öğrencilerine yönelik “Lise Tanıtım Fuarı” 8-9 Kasım tarihlerinde Karaman Güzel Sanatlar Lisesi Spor Salonunda düzenlendi.

Programın açılışına Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, daire amirleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu gençlerimizin, geleceklerini şekillendirirken eğitim yaşamlarında önemli yer tutacak olan liseleri yakından tanıması için bu tür organizasyonların önem arz ettiğini belirtti.

Bütün bu çalışmaların ortak hedefinin geleceğin iyi insanını yetiştirmek olduğunu vurgulayan İl Müdürü Asım Sultanoğlu, dünyaya barışı ve huzuru bizim nesillerimizin getireceğini ifade etti.

Programı düzenleyen Rehberlik Araştırma Merkezine teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, “Lise Tanıtım Fuarının düzenlenmesinde emeği geçen başta Rehberlik Araştırma Merkezi yöneticilerine ve öğretmenlerine ayrıca programa katılan liselere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ve davetliler stantları tek tek gezerek okullar hakkında bilgi aldı.

Bu güzel organizasyonda okulumuz standına yoğun ilgi vardı. Okulumuz hakkında fikir sahibi olmak isteyen öğrencilerimizi görevli öğretmen ve öğrencilerimiz bilgilendirdi.

Fuarda görev alan öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.