ŞEHİDİMİZİ UNUTMADIK

27.04.2017 1166

Şırnak´ın İdil ilçesinde teröristlerle girdiği  çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Özel Harekat Polisi Hakan YILMAZ unutulmadı.

Şehidimizin ailesi ziyaret edilerek, şehitlerimizin unutulmadıkları ve unutulmayacakları ifade edilmiştir. Ziyaretimiz esnasında öğrencilerimiz tarafından   Kur´an-ı Kerim tilaveti okunup şehidimiz için Hatmi Şerif duası yapıldı.

Okul müdiresi Fahriye Özkan, Meslek dersleri öğretmenleri Musa Efe, İshak Bilgin ve okul öğretmenlerimiz A.Furkan Şahinkaya, A.B. Rabia Ekinci  ve öğrencilerimizin katıldığı ziyaretimiz şehidimizin şefaatine nail olma temennisiyle tamamlanmıştır.

Şehidimize bir kez daha Allah´tan rahmet diler ailesine sabırlar temenni ederiz.

27-04-201727-04-2017